Mode
Saturday, December 10, 2016

 

Thumbnail4.aspx

Thumbnail.aspx

Minimize

Gjurmoni dërgesën tuaj


Gjurmoni  dërgesën  tuaj

brenda dhe jashtë Shqipërisë
 
Klik për gjurmim


Minimize

Të fundit

Lazimi: Posta Shqiptare, synim drejt modernizimit dhe inovacionit

Per me tepër

Minimize

Njoftim

Posta Shqiptare shpall konkursin per ripunimin e dy temave per emisionet e pulles postare shqiptare 2017 – 2018

Sipas vendimit nr. 6 dhe nr. 7 te Komisionit Shteteror te Pulles Postare Shqiptare, afati i dorezimit eshte data 5 dhjetor

DEKLARATE PER TE DREJTEN E AUTORIT.pdf
Rregullat per pjesmarrjen ne konkurimin per bocetat e emisioneve per vitin 2017 - 2018.pdf
Temat e emisioneve per vitin 2017 2018 ripunim .pdf

Minimize

SHPEJT. SIGURT. KUDO.


Faqja e pare|Rreth Nesh|PYETJE TE ZAKONSHME|Kontaktoni|Programi i Trasparencës|NJOFTIME |
Copyright 2016 Posta Shqiptare

social

Na ndiqni në