Mode
Tuesday, March 20, 2018

 

Galeria e Emisioneve të Pullave Postare Shqiptare

TE DHENAT TEKNIKE


Europa 2011 – Pyjet
Emisioni përbëhet nga 1 seri me 1 pamje dhe 1 bllok
Vlera e serisë: 200 lekë
Vlera e bllokut: 250 lekë
Përmasat e pullës: 30 x 40 mm
Përmasat e bllokut: 80 x 60 mm, pulla në brendësi, 30 x 40 mm
Kompozimi i tabakut: 9 pulla në tabak
Zarfi i ditës së parë me seri:    410 lekë
Zarfi i ditës së parë me bllok:  460 lekë
Data e emetimit: 29.07.2011
Tirazhi filatelik: 19650 seri
Tirazhi filatelik: 14650 blloqe
Tirazhi shërbim postar: 200000 pulla (200-lekëshe)
FDC me seri:     350 copë
FDC me bllok:   350 copë
Autor: Migailed Delija
Shtypur në Shqipëri nga “Adelprint”Boksi shqiptar
Emisioni përbëhet nga 1 seri me 2 pamje dhe 1 bllok
Vlerat e serisë: 50 lekë dhe 100 lekë
Vlera e bllokut: 250 lekë
Përmasat e pullës: 44 x 34 mm
Përmasat e bllokut: 90 x 70 mm, pulla në brendësi, 44 x 34 mm
Kompozimi i tabakut: 4 seri në tabak
Zarfi i ditës së parë me seri:  360 lekë
Zarfi i ditës së parë me bllok: 460 lekë
Data e emetimit: 26.08.2011
Tirazhi filatelik: 6800 seri
Tirazhi filatelik: 4800 blloqe
Tirazhi shërbim postar: 300000 pulla (50-lekëshe)
FDC me seri:     200 copë
FDC me bllok:   200 copë
Autor: Renald Vrapi
Shtypur në Shqipëri nga “Adelprint”20-vjetori i zgjedhjeve të para pluraliste
Emisioni përbëhet nga 1 seri me 1 pamje
Vlera e serisë: 150 lekë
Përmasat e pullës: 34 x 44 mm
Kompozimi i tabakut: 9 pulla në tabak
Zarfi i ditës së parë:  360 lekë
Data e emetimit: 01.09.2011
Tirazhi filatelik: 5800 seri
Tirazhi shërbim postar: 200000 pulla (150-lekëshe)
FDC: 200 copë
Autor: Gjin Varfi
Shtypur në Shqipëri nga “Adelprint”

 


Figurë e shquar e letërsisë shqiptare -
Ismail Kadare
Emisioni përbëhet nga 1 seri me 1 pamje
Vlera e serisë: 40 lekë
Përmasat e pullës: 43 x 31 mm
Kompozimi i tabakut: 9 pulla në tabak
Zarfi i ditës së parë: 250 lekë
Data e emetimit: 12.09.2011
Tirazhi filatelik: 7750 seri
Tirazhi shërbim postar: 1800000 pulla (40-lekëshe)FDC: 250 copë
Autor: Migailed Delija
Shtypur në Shqipëri nga “Adelprint”

 


Turizmi malor – Valbona

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 2 pamje
Vlerat e serisë: 80 lekë dhe 120 lekë
Përmasat e pullës: 43 x 31 mm
Kompozimi i tabakut: 4 seri në tabak
Zarfi i ditës së parë:  410 lekë
Data e emetimit: 27.09.2011
Tirazhi filatelik:  5800 seri
Tirazhi shërbim postar: 300000 pulla (80-lekëshe)
FDC: 200 copë
Autor: Laert Kraja
Shtypur në Shqipëri nga “Adelprint”

 


90-vjetori i Kryqit të Kuq Shqiptar
Emisioni përbëhet nga 1 seri me 2 pamje
Vlerat e serisë: 70 +10 lekë dhe 120 lekë
Përmasat e pullës: 43 x 31 mm
Kompozimi i tabakut: 4 seri në tabak
Zarfi i ditës së parë: 410 lekë
Data e emetimit: 04.10.2011
Tirazhi filatelik: 6800 seri
Tirazhi shërbim postar: 13000 pulla (70+10-lekëshe), 600000 pulla (120-lekëshe)
FDC: 200 copë
Autor: Bertrand Shijaku
Shtypur në Shqipëri nga “Adelprint”

 


Pëllumbat postierë
Emisioni përbëhet nga 1 seri me 2 pamje
Vlerat e serisë: 10 lekë dhe 1000 lekë
Përmasat e pullës: 40 x 40 mm
Kompozimi i tabakut: 4 seri në tabak
Zarfi i ditës së parë:  1220 lekë
Data e emetimit: 09.10.2011
Tirazhi filatelik:  5800 seri
Tirazhi shërbim postar: 80000 pulla (1000-lekëshe)
FDC: 200 copë
Autor: Migailed Delija


 
Mozaikë të periudhës paleokristiane në Shqipëri
Emisioni përbëhet nga 1 seri me 3 pamje
Vlerat e serisë: 20 lekë, 60 lekë dhe 120 lekë
Përmasat e pullës: 34 x 44 mm
Kompozimi i tabakut: 3 seri në tabak
Zarfi i ditës së parë:   410 lekë
Data e emetimit: 14.10.2011
Tirazhi filatelik: 5800 seri
Tirazhi shërbim postar: 300000 pulla (20-lekëshe), 300000 pulla (60-lekëshe)
FDC: 200 copë
Autor: Mikel Temo
Shtypur në Shqipëri nga “Adelprint”

 


Forumi i qyteteve Adriatik - Jon
Emisioni përbëhet nga 1 seri me 1 pamje
Vlera e serisë: 90 lekë
Përmasat e pullës: 40 x 30 mm
Kompozimi i tabakut: 9 pulla në tabak
Zarfi i ditës së parë: 300 lekë
Data e emetimit: 18.11.2011
Tirazhi filatelik: 4800 seri
Tirazhi shërbim postar: 150000 pulla (90-lekëshe)
FDC: 200 copë
Autor: Posta Shqiptare
Shtypur në Shqipëri nga “Adelprint”

 


Flora shqiptare
Emisioni përbëhet nga 1 seri me 3 pamje
Vlerat e serisë: 30 lekë, 70 lekë dhe 100 lekë
Përmasat e pullës: 30 x 40 mm
Kompozimi i tabakut: 3 seri në tabak
Zarfi i ditës së parë: 410 lekë
Data e emetimit: 05.12.2011
Tirazhi filatelik: 5800 seri
Tirazhi shërbim postar: 400000 pulla (30-lekëshe), 787000 pulla (70-lekëshe)
FDC: 200 copë
Autor: Rudina Memaga
Shtypur në Shqipëri nga “Adelprint”

 


Nudo në artin figurativ shqiptar

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 3 pamje dhe 1 bllok
Vlerat e serisë: 10 lekë, 90 lekë dhe 100 lekë
Vlera e bllokut: 250 lekë
Përmasat e pullës: 34 x 44 mm
Përmasat e bllokut: 90 x 70 mm, pulla në brendësi, 34 x 44 mm
Kompozimi i tabakut: 3 seri në tabak
Zarfi i ditës së parë me seri:  410 lekë
Zarfi i ditës së parë me bllok: 460 lekë
Data e emetimit: 22.12.2011
Tirazhi filatelik: 5800 seri
Tirazhi filatelik: 3800 blloqe
Tirazhi shërbim postar: 400000 pulla (10-lekëshe), 300000 pulla (100-lekëshe)
FDC me seri:     200 copë
FDC me bllok:   200 copë
Autor: Genti Korini
Shtypur në Shqipëri nga “Adelprint”


Minimize

Shërbimi ndaj klientit

Plotësoni formularin e ankesave për shërbimet postare, financiare, biznesit dhe shërbimeve të tjera që ofron Posta Shqiptare online.
Klikoni këtu.

Emisionet 2010|Emisionet 2011|Emisionet 2012|Emisionet 2013|Emisionet 2014|Emisionet 2015|Emisionet 2016|Emisionet 2017 |
Copyright 2018 Posta Shqiptare

social

Na ndiqni në 

                       Email