Mode
Tuesday, March 20, 2018

Koordinator për të drejtën e informimit

Koordinatori për të drejtën e informimit i Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale

 

Eva Hysko

Email:    eva.hysko@postashqiptare.al

Tel:         +35542222315

Adresa:  POSTA SHQIPTARE sh.a.

            Drejtoria e Përgjithshme
            Rruga Reshit Çollaku nr .4
            Tirana, ALBANIA

Orari:    E Hënë - E Enjte 08:00 - 16:30

              E Premte           08:00 - 14:00

 

Programi i Trasparencës|Rregjistrimi i kerkesave dhe pergjigjeve|Kordinatori per te drejten e informacionit |
Copyright 2018 Posta Shqiptare

social

Na ndiqni në 

                       Email