Mode
Thursday, December 14, 2017

SHERBIMET BANKARE


TRANSFERTA PARASH (Tërheqje dhe dergesa parash Brenda vendit e Nderkombetare) 


URDHER PAGESA POSTARE BRENDA VENDIT


EUROGIRO Transferte Nderkombetare elektronike te parave 


MONEYGRAM Transferte nderkombetare elektronike te parave


PAGESA TE KREDIVE TE BANKAVE Procredit, Iute kredit, Fondi Besa 


BONO THESARI 


KEMBIM VALUTOR 


Arketime|Pagesa|Sherbimet Bankare|Tarifat e Sherbimeve|Kursi i Këmbimit Valutor |
Copyright 2017 Posta Shqiptare

social

Na ndiqni në 

                      Email