Mode
Sunday, April 30, 2017

 

Cecograme

Janë të shtypura në reliev dhe përdoren nga të verbërit. Cecogramet pranohen si për brenda dhe për jashtë vëndit dhe pajisen me një etiketë të bardhë, simbol i caktuar për këtë qëllim. Tarifa e tyre për objektet brenda vendit shiko lidhjen 1/4 

Minimize

Shërbimi ndaj klientit

Per mbarvajtjen e punes dhe te sherbimit ,Filiali i ‘’ Postes Shqiptare’’ sh.a Tirane kerkon te marre me qera 2 ambjente konkretisht:

1.Rruga e Dibres ne segmentin nga Medreseja deri tek Selvia .

2.Rruga Bardhyl ne segmentin nga Njesia Administrative Nr.4 deri tek kryqezimi I Porcelanit        Per me teper 

Minimize

Gjurmoni dërgesën tuaj


Gjurmoni  dërgesën  tuaj

brenda dhe jashtë Shqipërisë
 
Klik për gjurmim

Letra|Paketa|Shtypshkrime|Kartpostale|Cecograme|Komunikimet e gjyqësorit |
Copyright 2017 Posta Shqiptare

social

Na ndiqni në