Mode
Sunday, April 30, 2017

 

Kartpostale

Pëmbajnë një tekst, një urim, përgëzim, falenderim, ngushëllim dhe shprehje të tjera të kësaj natyre. Ato mund të jenë dhe kartolina me pamje. Kartëpostalet janë të thjeshta dhe me përgjigje të paguar. Kanë përmasat 90*140 mm.
Ato mund të shtypen nga Administratat postare dhe mund të jenë me pullën e afrankimit të stamposur në të ose dhe pa pullë. Kartëpostalet mund të shtypen dhe nga firma tregtare apo ente ekonomike., por në asnjë mënyrë me pulla të stamposura mbi to.
Pranohen sipas tarifës postare. 
Minimize

Shërbimi ndaj klientit

Per mbarvajtjen e punes dhe te sherbimit ,Filiali i ‘’ Postes Shqiptare’’ sh.a Tirane kerkon te marre me qera 2 ambjente konkretisht:

1.Rruga e Dibres ne segmentin nga Medreseja deri tek Selvia .

2.Rruga Bardhyl ne segmentin nga Njesia Administrative Nr.4 deri tek kryqezimi I Porcelanit        Per me teper 

Minimize

Gjurmoni dërgesën tuaj


Gjurmoni  dërgesën  tuaj

brenda dhe jashtë Shqipërisë
 
Klik për gjurmim

Letra|Paketa|Shtypshkrime|Kartpostale|Cecograme|Komunikimet e gjyqësorit |
Copyright 2017 Posta Shqiptare

social

Na ndiqni në