Mode
Monday, August 21, 2017

 

Struktura

Ftesë komunikimi gjyqi

Përdoren nga organet e drejtësisë për të njoftuar të interesuarit në lidhje me procesin gjyqësor. Ato dërgohen të hapura pa zarf dhe trajtohen si objekt i porositur. 
Letra|Paketa|Shtypshkrime|Kartpostale|Cecograme|Komunikimet e gjyqësorit |
Copyright 2017 Posta Shqiptare

social

Na ndiqni në