Mode
Sunday, April 30, 2017

 

Shtypshkrime

Konsiderohen si shtypshkrime gazetat, revistat, librat, broshurat etj, si dhe te gjitha riprodhimet e nxjerra mbi letër zakonisht nga shtypshkronja.
Duhen ambalazhuar në mënyrë që të sigurohet përmbajtja dhe të mundësohet verifikimi i menjëhershëm i tyre. Mund të përdoret dhe ambalazh plastik. Ambalazhi mund të jetë në formë katërkëndëshe, por dhe në formë ruloni me gjatësi jo më shumë se 50 cm dhe me diametër jo më pak se 10 cm. Pesha nuk duhet të jetë më shumë se 5 kg.
Tarifa e pranimit  për brenda vendit dhe për jashtë vendit tokësore lidhja 1/10,  1/11 dhe ajrore 2/17 

Minimize

Shërbimi ndaj klientit

Per mbarvajtjen e punes dhe te sherbimit ,Filiali i ‘’ Postes Shqiptare’’ sh.a Tirane kerkon te marre me qera 2 ambjente konkretisht:

1.Rruga e Dibres ne segmentin nga Medreseja deri tek Selvia .

2.Rruga Bardhyl ne segmentin nga Njesia Administrative Nr.4 deri tek kryqezimi I Porcelanit        Per me teper 

Minimize

Gjurmoni dërgesën tuaj


Gjurmoni  dërgesën  tuaj

brenda dhe jashtë Shqipërisë
 
Klik për gjurmim

Letra|Paketa|Shtypshkrime|Kartpostale|Cecograme|Komunikimet e gjyqësorit |
Copyright 2017 Posta Shqiptare

social

Na ndiqni në