Si të krijojmë një profil?

Ndiqni videon më poshtë dhe zbuloni të gjitha hapat e krijimit të llogarisë tuaj në aplikacionin ePosta. 

Mos harroni që pasi të keni krijuar profilin tuaj ju duhet të paraqiteni vetëm një herë pranë sporteleve tona për ta aktivizuar atë. Me pas mund të kryeni në kohë reale të gjitha shërbimet që ofron aplikacioni. 

 

 

Të dhënat për kodin

Mbyll dritaren X