Pensioni në adresë

Prej vitesh Posta Shqiptare ofron shërbimin e shpërndarjes së pensionit në banesë për të gjithë pensionistët në Shqipëri

Shërbimi i shpërndarjes së pensionit në adresë është alternativa e duhur për çdo pensionist që nuk ka mundësi të tërheqë fizikisht pensionin në sportel, duke i mundësuar dërgimin e pensionit në banesë, dhe duke i krijuar mundësinë e shmangies së grumbullimeve në ambiente të mbyllura dhe temperaturave të larta.

Duke zgjedhur shërbimin e pënsionit në banesë ju:

  • Shmangni grumbullimet në këtë kohë të vështirë pandemie.
  • Shmangni rradhët e pritjes në sportel.
  • Postieri jua sjell pensionin në adresën tuaj, sipas datës së përcaktuar.
  • Tarifa e shërbimit është simbolike, vetëm 100 lekë.

Gjatë periudhës së karantinës Posta Shqiptare për 3 muaj realizoi me sukses shpërndarjen e rreth 1 milion e 500 mijë pensioneve në adresë.

Aktualisht  150 mijë pensionistë na kanë besuar dhe kanë nënshkruar me ne një kontratë permanenete për dërgimin e pensionit në adresë, çdo muaj.

Për të përfituar këtë shërbim pensionisti ose I afërm I tij duhet të plotësojë formularin e aplikimit në zyrën postare ku pensionisti aktualisht tërheq pensionin.

Vetëm 100 lekë!

Të dhënat për kodin

Mbyll dritaren X