Shërbim Postar Ekspres i Brendshëm

  Posta Shqiptare sh.a, krahas shërbimit postar universal, ofron edhe shërbimin e shpejtë postar, brenda qytetit dhe ndërqytetas. Nëpërmjet këtij shërbimi objekti juaj do të shpërndahet në një afat kohor më të reduktuar, br

Arkëtime

Arkëtimi i Faturave të Energjisë Elektrike OSHEE Posta Shqiptare ofron shërbimin e arkëtimit të  faturave të OSHEE, i cili kryhet  nëpërmjet paraqitjes së librezës së OSHEE-së, faturës së energjisë elektrike o

Këndi i Biznesit

Në kuadër të reformimit dhe digjitalizimit të saj, kompania Posta shqiptare Sh.a. ka investuar në modernizimin dhe përmirësimin e sistemeve për shërbimet që kryhen në sportelet e saj. Vëmendje të veçantë i është k

Historiku i Pullës

Më shumë

Të rejat e fundit

09.11.2023

Njoftim!

Shpallje e konkursit per: Emisioni i Detarisë shqiptare: “Porti i Durrësit”. ...

04.10.2021

Posta Shqiptare, në çdo kohë bashkë!

Kur përmend Postën Shqiptare, shpesh herë me të drejtë të vijnë ndër...

Video

Si të krijojmë profilin tonë në ePosta?

Të dhënat për kodin

Mbyll dritaren X