Home > Media > njoftime

‼️KUJDES‼️

Ditët e fundit qytetarët po marrin mesazhe lidhur me shërbimet që ofron Posta Shqiptare.
  
Nëse haseni me mesazhe të tilla ju lutem mos klikoni asnjë link që ju vjen në textin e këtij mesazhi dhe mos jepni informacion sepse mund të marrin të dhënat tuaja.


Këto mesazhe nuk janë të Postës Shqiptare!


Çdo informacion zyrtar të Postës Shqiptare mund ta gjeni vetëm në rrjetet tona sociale ose website-n tonë:

 

https://www.postashqiptare.al 


Posta Shqiptare gjithmonë me ju!

Të dhënat për kodin

Mbyll dritaren X