e-Shop

Posta Shqiptare është duke zhvilluar sistemin për shitjen elektronike të artikujve të Postës Shqiptare ose të palëve të treta.

Aktualisht në dyqanin online të Postës Shqiptare tregtohen disa produkte si pulla, zarfa, kartolina dhe libra.

Së shpejti website të blerje online të Postës Shqiptare do t’i shtohen edhe produkte të tjera të Postës Shqiptare dhe bizneseve të cilët do të zgjedhin të tregtojnë në dyqanin tonë online produktet e tyre.

Kalo në e-Shop: e-Shop Posta Shqiptare

Të dhënat për kodin

Mbyll dritaren X