Platforma e Bashkëqeverisjes

BASHKËQEVERISJE ME NJERËZIT E ZAKONSHËM
PËR SHQIPËRINË QË DUAM
 
“Shqipëria që duam” është një platformë e hapur komunikimi dhe ndërveprimi me qytetarët, e cila do të shërbejë për t’Ju dëgjuar në kohë reale për çështje të aktualitetit politik e qeverisës; për të diskutuar me Ju reforma e masa të rëndësishme, duke mundësuar ndikimin Tuaj mbi politikat qeverisëse në çdo sektor apo mbi ecurinë e punës së çdo ministrie e institucioni shtetëror.
 
Për çdo shqetësim për të cilin keni nevojë të merrni një përgjigje, “Platforma e Bashkëqeverisjes” është mënyra më e shpejtë dhe më efikase e komunikimit.
 
Ju ftojmë të regjistroheni në platformën:
 
“Shqipëria që duam"
 
www.shqiperiaqeduam.al

Të dhënat për kodin

Mbyll dritaren X