Home > Media > njoftime

Hapet thirrja e VI e Praktikave Kombëtare të Punës

 

Në kuadër të bashkëpunimit me MASR,  Posta Shqiptare për të tretin vit rradhazi merr pjesë në Programin Kombëtar të Praktikave të Punës, duke iu dhënë mundësinë studentëve të diplomuar në ciklin bachelor të marrin njohuri praktike pranë departamenteve tona.

 
Praktika zgjat 3 muaj dhe këtë vit do të zhvillohet gjatë periudhës Gusht-Tetor.

 


 
✅ Të rinjtë e interesuar mund të aplikojnë në linkun
http://praktika.arsimi.gov.al  ku dhe mund të informohen më tepër mbi detajet e mëtejshme.
 
 
 

Të dhënat për kodin

Mbyll dritaren X