Home > Media > njoftime

Posta Shqiptare ju rikujton se që nga data 1 maj të gjitha shërbimet administrative ofrohen online nëpërmjet portalit e-Albania.

Posta Shqiptare ju rikujton se që nga data 1 maj të gjitha shërbimet administrative ofrohen online nëpërmjet portalit e-Albania. 

Në mirëkuptimin Tuaj!

Posta Shqiptare vë në dispozicion të qytetarëve vetëm shërbimin postar të vijimit të dokumentave në institucionet përkatëse.

Ndërkohë gjithashtu sjellim në vëmendjen tuaj se pjesa tjetër e aplikimit, sipas vendimit të qeverisë, do të bëhet vetëm përmes portalit e-Albania.

Faleminderit dhe si gjithnjë Posta Shqiptare mbetet në shërbim të qytetarëve shpejt, sigurt  dhe kudo.

Të dhënat për kodin

Mbyll dritaren X