Home > Media > njoftime

Njoftim

Njoftojmë të gjithë qytetarët se, bazuar në marrëveshjen ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Republikës së Kosovës, “Për ndihmë të ndërsjellë juridike në çështjet civile dhe tregtare”, nënshkruar me 26.11.2021, hyrë në fuqi me 30 qershor 2022, nuk ka nevojë për apostilim dokumentacioni për shtetasit mes dy vendeve tona.

Çdo dokument shqiptar me destinacion shtetin e Kosovës, nuk është e nevojshme të legalizohet paraprakisht me vulë apostile në Ministrinë për Europën dhe Punët e Jashtme.

Të dhënat për kodin

Mbyll dritaren X