190-vjetori i lokomotivës së parë

Data e emetimit: 27.09.2015

Emisioni përbëhet nga 1 seri me 4 pulla

Autori: Artion Baboçi

Vlerat e pullave: 50 lekë, 60 lekë, 90 lekë dhe 100 lekë

Tirazhi: 6000 pulla (50 lekëshe), 6000 pulla (60 lekëshe), 1.906.000 pulla (90 lekëshe), 6000 pulla(100 lekëshe)

Përmasat e pullës: 42.5 x 26.5 mm

Kompozimi i tabakut: 2 seri në tabak

Kompozimi i tabakut për shërbim postar: 36 pulla në tabak

Zarfa të ditës së parë: 250 copë

Zarfi i ditës së parë: 515 lekë

Shtypur në Shqipëri nga Adel CO

Të dhënat për kodin

Mbyll dritaren X